Go to Top

For beboerne

Beboerlokale

Ejendommen har et beboerlokale til rådighed, som det er muligt at låne ved henvendelse til bestyrelsen. Lokalet har service til 24 personer, og man kan derfor afholde mindre arrangementer – dog gælder det, at der skal være ro efter kl. 22.00. Kælderlokalet befinder sig i hjørnet ved opgang 8C.

Ved booking af lokalet kontakt da: abfinsensvej.lokale@gmail.com

Du kan se, om lokalet er ledigt her: kalender for beboerlokale

 

Vaskeri

Ejendommen har sit eget vaskeri bestående af bl.a. fire vaskemaskiner og to tørretumblere. Vaskeriet administreres via din nøglebrik, som du bruger til ejendommen. Vask betales via huslejen.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på: abfinsensvej@gmail.com

Cykelkældre

Ejendommen har tre cykelkældre, der findes under 8A, 8E og 10 B/C.

Gas- eller el-grill på altanen (2 årig forsøgsordning)

På generalforsamlingen 2016 vedtog foreningen, at man vil tillade brug af gasgrill og elgrill på altanen som en 2-årig forsøgsordning. Kulgrill og engangsgrill er stadig strengt forbudt, da begge slags er forbundet med stor sikkerhedsrisiko.

Benytter du gasgrill, skal du stadig tage de rigtige forholdsregler. Vi anbefaler derfor, at du læser Sikkerhedsstyrelsens vejledning: 5 gode råd før du giver den gas.

Vi anbefaler også, at du læser følgende artikel Pas på flaskegas ved grillen, som giver eksempel på, hvad der kan gå galt og hvorfor.

Generelt opfordrer vi til, at man udviser hensyn til sine medbeboere, når man griller, så man er til mindst mulighed gene. Hold øje med maden, så den ikke brænder på.

Hold et godt indeklima

I årenes løb er der kommet mere og mere fokus på, hvordan man skaber et godt og sundt indeklima i nye og gamle bygninger.

Nyere tids forskning peger på, at det bl.a. er vigtigt at holde en jævn temperatur og sørge for daglig udluftning. Med andre ord kan man som beboere selv være med til at sikre et sundt indeklima i sin lejlighed og dermed forebygge evt. gener ved det modsatte.

Her følger nogle generelle råd: 10 gode råd til godt indeklima