Go to Top

Vaskeri

Eget vaskeri i ejendommen

Andelsboligforeningen har eget vaskeri, som har fået nye maskiner og renovering af lokalet i 2015. Vaskeriet er beliggende i kælderen til højre for opgang 8H, når man kommer ind i gården.

Vaskeriet har åbent dagligt fra kl. 7.00 – 21.00. En vask koster 6 kr, og det koster 20 øre pr. minut at benytte tørretumbler.

Book din vasketid på nettet eller i vaskeriet

Til vaskeriet skal du benytte samme nøglebrik, som du har fået udleveret til ejendommen.

Du kan booke en tid i vaskeriet, eller du kan benytte dig af vores online bookingsystem her

Her skal du bruge samme login, som du har fået udleveret i forbindelse med udlevering af din nye nøglebrik. Har du mistet dit login eller kodeord henviser vi til at man kontakter Electrolux selv via Vasketur.dk, da vi i bestyrelsen ikke har adgang til den del af systemet.

Læs evt. vedhæftet guide til at bruge vaskesystemet. Alle får denne udleveret med velkomstpakken, når de flytter ind: Brugsanvisning – vaskerum

Dyr frabedes medbragt i vaskeriet!

Vi henstiller kraftigt til, at man respekterer, at der IKKE må medbringes dyr i vaskeriet. Det er både af særlig hensyn til folk med allergi, men også så vi generelt holder så god hygiejne som muligt i vores fælles vaskerum.

Mangler du din nøglebrik?

Hvis du mangler din nøglebrik, er det vigtigt, at du sender en mail til bestyrelsen på abfinsensvej@gmail.com om dette. Skriv gerne “Mangler nøglebrik” i emnefeltet. Forklar gerne, om den mangler at blive udleveret eller om den er bortkommet (i så fald angiv gerne farven).

Så kan bestyrelsen nemlig spærre den mistede brik og evt. erstatte den med en ny, såfremt dette er ønsket.